Να στείλετε μήνυμα
Αρχική Σελίδα

Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd.

Εταιρικό Προφίλ

XIAYI, που ιδρύθηκε το 2006, ήταν οργάνωση σε μια όμορφη πόλη Ningbo, η οποία είναι κλειστή στο θαλάσσιο λιμένα και τον αερολιμένα Ningbo. XIAYI είναι ένα εξειδικευμένο εργοστάσιο που συμμετέχει στην παραγωγή των αυτόματων ανταλλακτικών, το σχεδιασμό και την κατασκευή ηλεκτρομηχανικών & μηχανημάτων μέρη και σχετικός αυτόματος εξοπλισμός. XIAYI έχει μια ισχυρή ομάδα Ε&Α με το σύνολο του δημιουργικού πνεύματος. XIAYI αναπτύσσει τα νέα προϊόντα και το νέο εξοπλισμό κάθε χρόνο και απονεμήθηκε δύο διπλώματα ευρεσιτεχνίας των διπλωμάτων ευρεσιτεχνίας προτύπων χρήσης και εφευρέσεων.

 

Τα προϊόντα περιλαμβάνουν το έμβολο απορροφητών κλονισμού, τη ράβδο guider, τη βαλβίδα βάσεων, το παρέμβυσμα ελαίου, τη ράβδο εμβόλων, το υποστήριγμα, το κάθισμα άνοιξη, τις βαλβίδες, το σωλήνα οδηγών, το φέροντα Μπους, το Μπους χαλκού, το δαχτυλίδι οδηγών, το δαχτυλίδι PTFE και το στόλισμα, επιπλέον σχέδιο XIAYI και κατασκευάζουν την αυτόματη μηχανή όπως η μηχανή ζώνης και η τέμνουσα μηχανή αυλακιού.

 

Σαν κατασκευαστή, XIAYI επιμένει να ακολουθήσει την καλύτερη ποιότητα επάνω και επάνω. Ελέγχουμε την ποιότητα από την πρώτη ύλη για να βεβαιώσουμε τη συνέπεια από μια batch. Έχουμε πραγματοποιήσει ένα ενσωματωμένο σύστημα παραγωγής που είναι βασισμένο στην ποιοτική εστίαση. Αναφερόμαστε στις αυστηρές τέσσερις πτυχές (υλικός QC γραμμών παραγωγής εισαγωγής control→ control→ έλεγχος τμημάτων τμημάτων control→ λογιστικός) και το ποιοτικό σύστημα ελέγχου για να σιγουρευτεί όλα τα προϊόντα είναι άθικτο πριν από την παράδοση.

 

Σαν πωλητή, τα προϊόντα μας εξάγονται σε ολόκληρο τον κόσμο και πωλούνται εθνικά για περισσότερο από 8 έτη. Περίπου τα μέρη 30% εξάγονται στις ΗΠΑ, τη Γερμανία, τη Γαλλία, τον Καναδά, τη Βραζιλία, την Ινδία, τη Μαλαισία κ.λπ., έχουν την καλή σχέση οργάνωσης με τους πελάτες από το σπίτι και στο εξωτερικό. Έχουμε μια ευφυή εμπορική ομάδα που ερευνούν τις καινούργιες αγορές, αναπτύσσουν τους πιθανούς πελάτες, λύνουν τα προβλήματα και εξυπηρετούν τους πελάτες με τις διαταγές καλά. Σταθερά πιστεύουμε ότι είμαστε ανταγωνιστικός και φιλικός συνεργάτης και ο στόχος μας είναι για το αμοιβαίο όφελος και μακροπρόθεσμη συνεργασία. Τα πρόσωπα XIAYI θα καλωσορίσουν πάντα τους πελάτες από σε όλο τον κόσμο για να επισκεφτούν και να διαπραγματευτούν.

 

Κίνα Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
Προβολή περισσότερα για μας
η επιχείρησή μας

Καθιερώσαμε το 2006 και αρχίσαμε να σχεδιάζουμε και να παράγουμε το έμβολο απορροφητών κλονισμού.


Το 2008, αρχίσαμε να παράγουμε το δίσκο.


Το 2009, αρχίσαμε να σχεδιάζουμε και να παράγουμε την αυτόματη μηχανή ζώνης για να κάνουμε τα έμβολα κλονισμού.


Το 2011, αρχίσαμε να παράγουμε τα διαφορετικά είδη μερών όπως το δαχτυλίδι οδηγών, στόλισμα.


Το 2013, εμείς αυτόματη γραμμή παραγωγής οργάνωσης για να παραγάγει την τροχαλία έντασης στη μηχανή diesel.


Το 2015, η ετήσια ικανότητα των εμβόλων κλονισμού μπορεί να φθάσει σε 20.000.000 PC.

 

Το 2018, αρχίσαμε να βοηθάμε τον πελάτη για να αγοράσουμε όλα τα είδη ανταλλακτικών κλονισμού, συμπεριλαμβανομένων των μερών αυτοκινήτου.

 

Το 2020, η επιχείρησή μας πήρε την άδεια εισαγωγών & εξαγωγής και αρχίσαμε να εισάγουμε και να εξάγουμε όλο και περισσότερα διάφορα μέρη όπως να σφραγίσουμε τα μέρη, υδραυλική μηχανή, υδραυλική βαλβίδα και ούτω καθεξής.

 

Κίνα Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Εταιρικό Προφίλ 0
Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd.
1 2 3 4 5 6 7
Στοιχεία Εταιρίας

Κύρια Αγορά

Βόρεια Αμερική

Δυτική Ευρώπη

Ανατολική Ασία

Νοτιοανατολική Ασία

Μέση Ανατολή

Αφρική

Σε όλο τον κόσμο

Είδος Επιχείρησης

Κατασκευαστής

Εισαγωγέα

Εξαγωγέας

Πωλητής

Μάρκες : XIAYI

Αριθμός Υπαλλήλων : 100~200

Ετήσιες πωλήσεις : 1500000-4000000

Ιδρύθηκε Έτος : 2006

Εξαγωγή pc : 20% - 30%

Πιστοποιητικά

τα προϊόντα μας έχουν περάσει πολλά πιστοποιητικά.

Κίνα Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις Κίνα Ningbo XiaYi Electromechanical Technology Co.,Ltd. Πιστοποιήσεις
宁波夏亿机电科技有限公司